Uttalelser

Uttalelser fra våre kursdeltakere. Bli inspirert ved å lese gjennom dersom du vurderer å delta på Malecón Dans sine dansekurs og andre tilbud.

Uttalelser

Les uttalelser fra våre kursdeltakere

Uttalelser fra Trude Mostue

Trude Mostue

TV-kjendis og veterinær
5/5

Etter å ha vært med i "Skal vi danse på TV2" hadde jeg veldig lyst til å fortsette og danse. Da jeg fant Malecón Dans skjønte jeg at jeg hadde funnet en danseform som passet meg perfekt. Cubansk SALSA er ekstremt morsomt og anvendelig å bruke i festlige sammenhenger. Om du vil oppleve litt Cuba i Oslo, anbefaler jeg Malecón Dans. Kind Regards,

5/5

Min drøm – Cubansk SALSA på Cuba med Malecón. Ville det la seg gjøre? Bruke den oppsparte avspaseringstiden og et par gjenstående feriedager på å reise til Cuba? Og alene – uten mann og barn, sammen med noen jeg bare kjente litegrann fra dansekurset i Oslo? 14 dager på Cuba, med masse salsa, 25 grader midt i november, og tid for meg selv, til å roe ned og få jobb og hverdagsliv på avstand? Det hørtes herlig ut, men var det mulig eller måtte det forbli en dagdrøm? Jeg tvilte lenge. Så tok jeg beslutningen. «Jeg vil være med på Cuba-turen i november», fortalte jeg familien. Det lot seg gjøre, min drøm til virkelighet! Det ble fjorten opplevelsesrike dager i Havana. Mye dans, liv og musikk. Møter med en ny og annerledes kultur, møter med mennesker som gjorde inntrykk. Her skal jeg dele noe av inntrykkene, noen glimt fra reisedagboka jeg skrev i løpet av mine 14 dager med på Cuba. Jeg håper du liker det! Og at du kanskje får lyst til å reise eller til å realisere det som måtte væredin drøm!

Hege Christin Eikeland

Hege Christin

Kursdeltaker
Uttalelse fra Ingrid Berg

Ingrid Berg

Kursdeltaker
5/5

"Min opplevelse av Malecón: Autentisk – som er helt ekte, virkelig – Varmt og imøtekommende – glede av å danse/å være med de som danser – godt miljø – moro, gøy og hyggelig – utfordrende – lært mye på kort tid – kulturelt – på lik linje med alle uansett alder og nivå – ingen forventinger Da jeg begynte å danse på Malecón Dans var det som å komme inn i en ny verden. Fra det kalde vinter været i Oslo inn til et varmt og imøtekommende rom med et stort preg av Cubansk kultur, glede, musikk og dans. Jeg forsto raskt at jeg hadde kommet til et sted jeg ønsket å være og bli bedre kjent med. Malecóns danselærer, Arturo, er en meget flink og godt utdannet instruktør. Han er veldig engasjert og tilrettelegger sin undervisning ut i fra sin kunnskap og ditt nivå, samtidig som han utfordrer deg. Det er ingen forventninger til ditt danse nivå og ideen er å ha det gøy! På kort tid lært meg mye salsa og ble bedre fra uke til uke. Malecón ble for meg et møte sted med en gruppe mennesker med forskjellige bakgrunner, livssituasjon, alder og nivå, som allikevel møtes for en felles interesse. Jeg har fått mange venner og bekjente. Det er et kjempe godt og inkluderene miljø og det er hyggelig fester og sammenkomster utenfor salsa kursene i tillegg. Malecón er virkelig autentisk!"

5/5

En stor takk til Malecón som opptrådte på vårt internseminar i regi av SAK i september 2014. Og ikke bare opptrådte, de fikk også med seg flere av våre modigste medarbeidere i dansen, noe som skapte både glede og entusiasme og imponerte oss. Det var to svært dyktige dansere og instruktører som besøkte oss på Sundvolden denne kvelden, og jeg kan anbefale andre som har behov for litt alternativ moro i kombinasjon med aktivitet og teambuilding å ta kontakt med Malecón! Anne Herseth Barlo Direktør, SAK (Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell)

Anne Herseth Barlo

Hege Christin

Direktør, Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK)
Malecón Dans Ico

Til Fjells

Kursdeltaker
5/5

Cubansk SALSA til fjells: Mens noen heldige 🙂 reiser til Cuba for å danse Cubansk SALSA i påsken, vil andre til fjells og ta en salsasvingom der. Det er en sikker tradisjon at når jeg reiser hjemover og treffer niesene mine på 6 og 9 år, så blir det alltid slik at vi danser sammen. Standard prosedyre i alle år har vært swingdansing. Etter at jeg begynte å danse Cubansk SALSA i fjor høst, så har selvfølgelig swing blitt glatt forkastet til fordel for Cubansk SALSA, og niesene mine digger det! Så nå til påsken etter enda flere trinn lært, blir det helt klar ny Cubansk Salsahour med dem på hytta. Har planer om å lære bort Cubanita Moves over gulvet, og trolig noen egenkomponerte sombreroinspirerte svinger, da jeg ikke husker hvilken retning armer og kropp skal på disse svingene. Danseoppvisning til resten av familien blir nok i år av god underholdningsverdi. Men Cubansk SALSA og moro blir det! God påske!

5/5

Jeg skal LEVE mitt liv! Hei alle Malecónerne! Jeg har ME (kronisk utmattelsesyndrom). Den største sorgen min er at jeg ikke kan danse så mye som jeg liker! Men en dag våknet jeg i smerter og tenkte på at jeg ikke har lyst til å gi meg for sykdommen, at jeg skal LEVE mitt liv så mye jeg kan og jeg grep et tilbud om salsakurs på Malecón! Etter bare første kurskveld, sov jeg uten smerter, i tillegg til at jeg følte at jeg datt i en helt annen danseunivers enn det jeg opplevde før. Før jeg ble syk hadde jeg tatt flere salsakurs på flere steder, men det endte med at det ikke var nok gutter og kursene sluttet tidlig. I tillegg var jeg ganske misfornøyd med at man lærte trinnene og evt. koreografien og det var det. Da jeg sjekket siden til Malecón før kurset synes jeg Arturo virket nesten litt selvgod dansende alene på videoen, og jeg hadde slett ikke noen forventning til kurset. Tenkte jeg bare skal bruke min kupong og tilbake til senga. Men jeg har faktisk funnet det stedet som er mitt hjertet nært, med en mann som danser fra hjertet og lærer andre ikke å bare danse, men å elske dansen får å få den kjærligheten ut i kroppen gjennom dansetrinn! Jeg har det kjempe moro på kursene, selv om jeg hverken kan huske trinnene eller snurre for mye fordi min hjerne er en fange av ME (enn så lenge!). Og jeg kjenner at selv om jeg blir sliten og må hvile mye etterpå, er kroppen min bedre og gladere! Så takk José Arturo Leguén Lores – denne er til deg. Klem!

Malecón Dans Ico

Mitt liv

Kursdeltaker

Meld deg på dansekurs og opplev ekte dansemiljø.

Vi tilbyr kurs i flere dansestiler og du kan velge mellom kveldskurs, helgekurs og privattimer. I tillegg har du muligheten til å praktisere det du har lært ved å delta på våre dansekvelder.

Skroll til toppen